One

Backyard Sanctuary

Noe Valley

Our clients had three goals for remodeling their home: to create an outdoor sanctuary for relaxing, entertaining, and play; to add a multi-function indoor/outdoor Family Room that could also serve as a Guest Bedroom; and to enlarge the Master Bathroom for comfort while insulating it from household noise. We created a rear deck off the upper Family Room with stairs to a reconfigured multi-tiered back yard and a room under the deck with expansive glass and doors that open to the lower level patio and back yard. The new, larger Master Bathroom features pale blue subway tile in the shower for classic feel offset by clean, modern lines. The home now boasts a high level of architectural interest with functional ease and comfort.

Two
Three
Four
Five
Six
Seven